Защо има снайперисти около къщата на Бойко Борисов в Банкя - това

...
Защо има снайперисти около къщата на Бойко Борисов в Банкя - това
Коментари Харесай

Атанасов към Радев: Защо има снайперисти около къщата на Бойко Борисов

Защо има снайперисти към къщата на Бойко Борисов в Банкя - това попита водачът на ДСБ Атанас Атанасов президента Румен Радев.
Прочетете още
" В общественото пространство преди няколко дни се появиха фотоси на снайперисти, които се намират по оградата на двора на Бойко Борисов. Това тормози ужасно доста хора, залят съм от телефонни позвънявания и то не от инцидентни хора. Тъй като тези ограничения се вземат от една комисия, където най-малко двама от членовете са хора, назначени от вас, не знам дали сте осведомен за това, само че в случай че в навечерието на съставянето на държавно управление, има някаква висока степен на заплаха към мандатоносителя, това е извънредно значим проблем за страната. Моля, в случай че имате информация, това би трябвало да бъде обществено споделено ", сподели Атанасов на президента в края на консултациите на ПП-ДБ при президента за съставянето на постоянно държавно управление.

" По принцип имам информация, когато има по-голям риск в областта на сигурност. Но мисля, че конкретика, особено когато касае опасност за физическо лице, не трябва да става обществена информация. Това е мой принцип, само че да, ще приказвам със службите за сигурност, с цел да изискам такава информация, за която вие споделихте ", отговори му президентът.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР